Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan állítsd össze a bulis motyót?!

2010.04.10

                                                        Mielőtt a dolgok közepébe vágnánk, kezdjük a táskával: legyen kicsi, de mindent elnyelő, sokzsebes, de ne keveredj el benne, a hónod alá csapható, színes és vidám. Szerencsére a tatyókínálat kimeríthetetlen, mint Gombóc Artúr csokoládéismerete. Jelenlegi kedvencünk ez a virágos, sportosan nőies  táska.

Kép

Ha már nincs időd arra, hogy mesteri esti sminket készíts magadnak, viszont megveszel azért, hogy te legyél a parti királynője, akkor sincs minden veszve. Ezzel a trükkös instant szemfestékkel hamarabb lehet profi sminket varázsolni, mint kitalálni, hogy szexi füstös, vadmacskás vagy decensen csillogó szemhéjat szeretnél. Mindezt ecsetek és bosszúság nélkül.

 

 

KépA hajnalig való táncolás igazi lábgyilkos. A fájdalom megelőzésére használj gél féltalpbetétet, amely alápárnázza a harántboltozatot és megakadályozza elfáradását. A gyártó szerint ezzel maximális kényelmet biztosít viselőjének. Erről pedig csak egy módon győződhetsz meg: egy szaftos buliban.Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szájfény fogyóeszköz az ajkakról. Pótlása egyszerű ezzel a csinos bizsu gyűrűbe zárt tégellyel. Ugyanez a gyártó gondolt azokra is, akik smink és sminkeszközök nélkül egy lépést sem tesznek. A praktikus minisminkszettben szemhéjfesték, rúzs, szempillaspirál és korrektor is megbújik. Csak ne keverd össze az öngyújtóddal!

Kép

Egyenlőre ennyi.... szijasztok

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.